Generisk Renova är en form av A-vitamin i formen av hudkräm som hjälper  generisk Renova tretinoin

 huden att förnya sig själv. Det används för att reducera synligheten av fina rynkor och fläckig missfärgning av huden och för att mjuka upp hud i ansiktet som känns skrovlig.

Vad är det för sorts medicin?

TRETINOIN är en naturlig form av A-vitamin. Den används för att hjälpa huden förnya sig själv.

Vad bör jag berätta för min läkare innan jag börjar ta denna medicinen?

De måste veta om något av följande passar in på dig:

    eksem

    överkänslighet för solljus

    solbränna

    en ovanlig eller allergiskreaktion från tretinoin, A-vitamin, andra mediciner, mat, färgämnen eller konserveringsmedel

    gravid eller försöker bli gravid

    ammar

Hur använder jag medicinen?

Denna medicinen ska endast användas externt. Ta den inte oralt. Tvätt huden med en mild, icke-medicinsk tvål innan användning. Klappa huden torr. Vänta 20 till 30 minuter så att din hud torkar ordentligt, på så sätt undviker du att irritera huden. Applicera tillräckligt av medicinen för att täcka området och smörj in försiktigt. Undvik att applicera medicinen i ögonen, öronen, näsborrarna och munnen. Använd inte oftare än vad din läkare rekommenderat. Använder du för mycket av medicinen kan det irritera eller förvärra hud, och ger inte bättre eller snabbare resultat. Kontakta din barnläkare angående använding av medicinen på barn. Även om läkemedlet kan skrivas ut för barn under 12 år som lider av speciella tillstånd, krävs försiktighet. Överdos: Om du tror att du tagit för mycket av medicinen måste du omedelbart kontakta en giftcentral eller aukten. Obeservera: Medicinen är enbart din. Dela den inte med andra.

Vad händer om jag missar en dos?

Skulle du missa en dos så hoppar du över den och fortsätter efter ditt vanliga doserings-schema. Använd inte extra doser eller under en längre period än vad din läkare instruerat dig.

Vad kan växelverka med denna medicinen?

    mediciner och preparat som torkar ut din hud, t.ex. benzoyl peroxide or salicylicsyra

    mediciner som ökar din känsligthet för solljus såsom tetracycline eller sulfa läkemedel

Det är inte säkert att den här listan nämner alla växelverkningar. Ge din läkare en fullständig lista av alla mediciner, örter, receptfria läkemedel och supplement du tar. Berätta också för dem om du röker, dricker alkohol eller använder olagliga droger. Vissa saker kan växelverka med din medicin.

Vad bör jag hålla koll på medans jag tar medicinen?

Det kan ta mellan 2 till 12 veckor innan den har full effekt. Använd inte följande produkter på de område som du behandlar med medicinen, om inte din läkare har sagt så: andra hudkrämer med hög uttorkning såsom produkter med alkohol, blodstillande medel, kryddor, lime eller citrusskal, medicinsk tvål eller shampoo, elektrolysis, hårborttagningsmedel eller vax, eller andra preparat som kan torka ut eller irritera din hud. Denna medicinen kan göra dig överkänslig för solljus. Håll dig utanför solljus. Om du inte kan undvika solen måste du klä dig i skyddande kläder och/eller solskydd. Använd inte sollampor eller solarie. Undvik kallt väder och vind i så stor utsträckning som möjligt och använd kläder som skyddar dig för väder. Hud som behandlas med denna medicinen torkas ut och vindbränns lättare.

Vad är medicinens biverkningar?

Biverkningar som du måste kontakta din läkare om så fort som möjligt:

    om området som behandlas blir mörkare eller ljusare

    allvarlig bränna, klåda, skårpor eller svullnad på de områden som behandlas

Bieffekter som oftast inte kräver läkarvård (kontakta din läkare om de fortsätter eller blir besvärliga):

    ökad känslighet för solljus

    klåda

    svaga stickningar

    röd, inflamerad eller irriterad hud, huden kan flagna efter ett par dagar

Det är inte säkert att listan nämner alla biverkningar.

Köpa billiga Renova online. Beställa generisk Renova med rabatt. Inköpa lågt pris Tretinoin. Expressleverans. Beordra rabatterade läkemedel i apotek. Renova (Tretinoin) försäljning.

Copyright © Alla rättigheter förbehållna. 2016